tiistai 21. toukokuuta 2013


Haluatko auttaa vanhuksia? Puksun Poutamarkkinoilla pyritään vireyttämään myös alueen ikäihmisiä. Puksu-liikkeen keskeinen ajatus on yhteisöllisyyden lisääminen ja eri ikäpolvien saaminen yhteen, joten siksi käymme neuvotteluita Pukinmäessä sijaitsevan Madetojan palvelutalon kanssa.

Puksu-liike haluaa tarjota palvelutalon asukkaille mahdollisuuden osallistua Poutamarkkinoihin ja on siksi valmis järjestämään heille kahvitarjoilun ja pientä purtavaa paikan päällä. Olemme myös valmiudessa järjestämään palvelutalon asiakkaille esteettömän pääsyn alueelle sekä heille sopivat paikat seurata ohjelmistoa ja markkinatunnelmaa sekä nauttia heille tarjottavia kahvilatuotteita.

Madetojan henkilökunnan resurssit ovat kuitenkin rajalliset, joten siksi Liike käy neuvotteluja eri vapaaehtoisjärjestöjen kanssa, jotta paikalle saataisiin muutamia ihmisiä auttamaan ja takaamaan Palvelutalon asiakkaille mahdollisuuden osallistua tapahtumaan ja virkistäytymiseen.

Onko Sinulla halukkuutta auttaa? Oletko mukana järjestössä , jolla olisi henkilöstöresursseja edellä mainittuun toimintaan? Ota yhteyttä, niin järjestetään Palvelutalon asukkaille mukava virkistäytymispäivä!
Terveisin Poutamarkkinat-tiimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti