torstai 6. helmikuuta 2014

Poutapäivä vanhuksille -projekti etenee ja kesän tapahtumat saavat jatkoa

Poutapäivä vanhuksille -projekti etenee: Erinomaisen palautteen myötä toimintaa on suunniteltu ja täsmennetty. Kartoitamme resursseja järjestää tapahtumia ja tempauksia kevään kuluessa. Toukokuun aikana on tarkoitus järjestää jälleen Siivouspäivän festarit, jonka yhteyteen Poutapäivä vanhuksille -projekti suunnittelee vanhuksille toimintaa. Koska alueen vapaaehtoistyön kenttä ei ole vielä silloin kesälomilla, henkilöstöresursseja on suhteellisen hyvin käytettävissä.Puksun Poutamarkkinat -perinne jatkuu, ja kesäkuun alussa Puksu-liike järjestää taas näyttävän ja kattavan lapsiperheiden kylä- ja kierrätystapahtuman. Tänäkin vuonna tapahtumassa on kulttuuriohjelmaa mutta ohjemakenttää on tarkoitus laajentaa. Myyjiä rekrytoidaan entiseen tapaan, ja kohta julkistamme Poutamarkkinoiden tarkan päivämäärän, jonka jälkeen myyjät voivat alkaa ilmoittautua tapahtumaan. Poutamarkkinoiden yhteydessä myös Poutapäivä vanhuksille -projekti järjestää jälleen ohjelmaa vanhuksille.

Projektia ja tapahtumia rahoitetaan kaupunkikulttuuriavustuksin ja mahdollisesti muita rahoituskanavia hyödyntäen.

Elokuussa järjestetään jälleen Puksufest. Monipuolinen graffiti- ja rap-musiikkifestivaali järjestetään kolmannen kerran Pukinmäessä.

Ja hetkiseksi katse menneeseen: Puksu-liike järjesti uutena vuotena Pukinmäen Ilotulitus -tapahtuman Säveltäjänpuistossa. Puksu-liike tarjosi pukinmäkeläisille ilotulituksen sekä herkkuja ja kuumaa mehua ilmaiseksi. Paikalla oli sateesta huolimatta paljon lapsiperheitä ja tunnelma oli mainio! Kiitos kaikille paikalla olleille tunnelman luomisesta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti